Konyaspor’da 21 bin bilet alıcı bekliyor

Konyaspor, Avrupa yolunda kritik virajda. Hatayspor karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil-beyazlılar rakibi karşısında taraftar kozunu kullanmak istiyor. Zorlu mücadeleye iki gün kala şuana kadar 3 bin 900 biletin satıldığı öğrenildi.

Konyaspor’da 21 bin bilet alıcı bekliyor

Süper Lig'de son iki haftaya girilirken, ligde 64 puanla 3.sırada yer alan ve  UEFA Konferans Ligi’ne katılmak isteyen Konyaspor, 15 Mayıs Pazar günü Avrupa yolunda final maçına çıkacak.

Sezonun son iç saha maçında Hatayspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarına Avrupa sevinci yaşatmak istiyor.

Bu kritik virajda Konyaspor, Akdeniz ekibi karşısında taraftar kozunu kullanmak istiyor. Zorlu mücadeleye iki gün kala şuana kadar 3 bin 900 bilet satıldığı öğrenildi. Kombineli biletler dahil 18272 taraftarın tribünlere gelmesi beklenen yeşil-beyazlılarda maç gününe kadar kalan 21 bin bilete yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Konyaspor yönetimi ise bilet fiyatlarını düşük tutarken taraftarların tribünlerde yer almasını ve Avrupa yolunda takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.