Konyaspor’da Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı’dan kötü haber

Konyaspor’da Başakşehir maçında sakatlanan Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı’dan kötü haber geldi. Teknik direktör İlhan Palut, iki futbolcunun da MR sonuçlarının beklendiğini ve Amedspor maçında forma giymelerinin zor göründüğünü açıkladı.

Konyaspor’da Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı’dan kötü haber

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Başakşehir’i konuk eden TÜMOSAN Konyaspor, mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılarda karşılaşmanın ardından iki önemli oyuncunun yaşadığı sakatlıklar gündeme geldi. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kaptan Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı’nın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ADİL DEMİRBAĞ KOLTUK DEĞNEKLERİYLE AYRILDI

Karşılaşmanın 20. dakikasında Başakşehirli Bertuğ Yıldırım ile çarpışan Konyaspor kaptanı Adil Demirbağ, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Tecrübeli savunmacının yerine oyuna Chidozie Awaziem dahil oldu.

Maçın ardından stadyumdan koltuk değnekleriyle ayrılan Adil’in sakatlığı, yeşil-beyazlı camiada endişeye neden oldu. Teknik direktör İlhan Palut, Adil’in diz sakatlığı yaşadığını ve futbolcunun MR sonucunun beklendiğini belirtti.

konyasporda-adil-demirbag-ve-ugurcan-yazgilidan-kotu-haber

UĞURCAN YAZĞILI DA SAKATLANDI

Konyaspor’da sakatlık yaşayan bir diğer isim ise Uğurcan Yazğılı oldu. Karşılaşmanın son bölümlerinde arka adalesinde sorun yaşayan Uğurcan, sakatlığına rağmen mücadeleyi tamamladı.

Her iki futbolcunun da sakatlıklarının derecesi, yapılacak MR kontrollerinin ardından netlik kazanacak.

konyasporda-adil-demirbag-ve-ugurcan-yazgilidan-kotu-haber

İLHAN PALUT’TAN ADİL VE UĞURCAN AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Adil Demirbağ’ın çalışma disiplini ve takım içindeki önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“İnanılmaz hazır iki oyuncu. Adil zaten büyük bir konsantrasyonla oynuyor. Sezon başında Adil ile alakalı bir sürü şey vardı. Orada biraz kolay değildi bunun yönetimi. İnanılmaz konsantre, inanılmaz çalışıyor. Onun adına çok üzüldüm. Diz sakatlıklarında hemen şu an bakacak olursak üzerine basamıyor. Umut ediyorum bir esneme olsun, iç yan bağ problemi olsun. Bunlar da az şeyler değildir ama umudum o aynı Enis Destan sakatlığında olduğu gibi.”

Palut, Adil’in yerine oyuna giren Chidozie Awaziem’in performansını da beğendiğini belirterek, savunmacının güçlü forvetlere karşı iyi mücadele ettiğini söyledi.

Uğurcan Yazğılı’nın sakatlığı hakkında da bilgi veren Palut, “Uğurcan arka adalesinden bir sorun yaşadı. Derecesi onun da MR'dan sonra belli olacak ama görünen şu ikisi de en azından bir sonraki adımımızda aramızda olamayacak.” dedi.

konyasporda-adil-demirbag-ve-ugurcan-yazgilidan-kotu-haber

AMEDSPOR MAÇINDA OYNAMALARI ZOR

İlhan Palut’un açıklamalarına göre Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı’nın gelecek hafta oynanacak Amedspor karşılaşmasında forma giymeleri zor görünüyor. İki futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı ise MR sonuçlarının ardından belli olacak.

Palut, iki oyuncunun yalnızca savunmadaki katkılarıyla değil, takım enerjisi, tesis ortamı ve antrenman disiplini açısından da önemli olduğunu vurgulayarak sakatlıkların mümkün olan en hafif seviyede olmasını umut ettiğini ifade etti.

konyasporda-adil-demirbag-ve-ugurcan-yazgilidan-kotu-haber

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.