Konyaspor’da Alanyaspor mesaisi! Yüzler gülüyor
|
Son Güncelleme: 17.05.2025 20:17
TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’in 37. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkat çekti.
Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek olan TÜMOSAN Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Recep Uçar yönetimindeki idman, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla oynanan oyunlarla başladı.
Antrenmanın devamında futbolcular, iki grupta 9’a 3 top kapma çalışması yaptı. Günün antrenmanı, tempolu geçen turnuva maçlarıyla sona erdi.
Takımda morallerin yüksek olduğu, futbolcuların antrenmanda zaman zaman gülerek ve neşeli şekilde çalıştıkları gözlendi.
Konyaspor, hazırlıklarına 18 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de yapacağı idmanla devam edecek. Ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip en rahat maçına çıkacak.

Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.