Altın 6495.18
BIST 12433.5
Dolar 44.3489
Euro 51.3612
Sterlin 59.3752

Konyaspor’da Enis Bardhi sezona hızlı başladı

Dün Pendik Stadyumu’nda oynanan Eyüpspor-Konyaspor maçında skoru 3-0’a taşıyan golü penaltıdan atan Enis Bardhi, yeşil-beyazlı formayla etkileyici bir başlangıç yaptı.

Konyaspor’da Enis Bardhi sezona hızlı başladı

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Eyüpspor deplasmanına çıkan Konyaspor, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Mücadelede takımın yeni transferi Kuzey Makedonyalı orta saha oyuncusu Enis Bardhi, maçın 33. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0’a taşıdı.

28 yaşındaki Enis Bardhi, sezon öncesinde Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak yeşil-beyazlı takıma katılmıştı. Erzurum kampında düzenlenen imza töreniyle resmen transferi açıklanan Bardhi, 10 numaralı formayı giyiyor. Kariyerinde Türkiye’de Trabzonspor ve Bodrumspor’un yanı sıra İspanya La Liga takımlarından Levante’de de forma giyen tecrübeli oyuncu, Konyaspor’da başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

konyasporda-enis-bardhi-sezona-hizli-basladi-001.png

Maçta kritik bir anı iyi değerlendirerek takımına nefes aldıran penaltı golüyle taraftarların da yeni sezondan umutlu olmalarını sağlayan Bardhi, teknik heyet ve Konyaspor camiasının sezon boyunca önemli skor katkısı yapmasını beklediği isimlerden biri oldu.

konyasporda-enis-bardhi-sezona-hizli-basladi.png

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.