Konyaspor’da herkes golcü!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve kupada da son 16’ya kalan Konyaspor , hemen hemen her futbolcusundan gol katkısı aldı.

Konyaspor’da herkes golcü!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve kupada da son 16’ya kalan Konyaspor, hemen hemen her futbolcusundan gol katkısı aldı. Ligde 35 gol atan yeşil-beyazlılarda 11 oyuncu gol atarken, toplamda ise 19 futbolcu gole katkı verdi.

ASİSTLERDE LİDER

11 farklı futbolcunun gol sevinci yaşadığı Konyaspor’da en fazla asist yapan isim ise Guilherme Sitya oldu. Brezilyalı futbolcu, ligde 4 asistle takımına katkı sağladı. Sitya’yı 3’er asistle Nejc Skubic ve Zymer Bytyqi, 2’şer asistle Ahmed Hassan, Sokol Cikalleshi ve Abdülkerim Bardakcı, 1’er asistle de Konrad Michalak ve Endri Cekici takip etti.

konyaspor-004.jpg

ZİRVEDE İKİ İSİM

Öte yandan Konyaspor’da  Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi ise attığı gollerle takımlarının en golcü isimleri oldu.

18 maçta maçta görev alan Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan 5 gol 2 asist,  Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi ise 19 maçta 5 gol 2 asistle takımlarına en çok gol katkısında bulunan oyuncular oldu.

Yeşil-beyazlı ekipte Amar Rahmanovic ve Endri Cekici 4’er, Paul-Jose Mpoku ve Abdülkerim Bardakcı 3’er, Konrad Michalak, Guilherme Sitya, Zymer Bytyqi ve Soner Dikmen 2’şer ve Amir Hadziahmetovic ise 1 goller Konyaspor’un golcüleri oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.