Konyaspor’da İlhan Palut’a ceza yolda

Trabzonspor’a konuk olan Konyaspor’da maçın sonunda hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırılan İlhan Palut’a nasıl bir ceza geleceği merak konusu oldu.

Konyaspor’da İlhan Palut’a ceza yolda

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Konyaspor’da maçın sonunda hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırılan İlhan Palut’a nasıl bir ceza geleceği merak konusu oldu. PFDK'ya sevk edilmesi beklenen Palut, 1 veya daha fazla maçtan men cezası alması halinde 26. haftada oynanacak Kasımpaşa maçında kulübede yer alamayacak.

konyaspor-003.jpg

KÜFÜR YOKSA

Futbol disiplin talimatında kenar yönetiminin sahaya girmesinin cezası kırmızı kart olarak yazıyor. Hakaret gibi ek bir eylem olmadığı takdirde saha içine girerek hakeme tepki gösteren İlhan Palut’a 1 maç ceza gelmesi bekleniyor.

“SADECE SORDUM”

Hakem Mete Kalkavan ile de ilgili açıklama yapan İlhan Palut, “ Çok enteresan faul kararları oldu maçta. ben yönetiminden tahmin olmadım. Özellikle bizim kulübenin önünde verilen faul inanılmaz basitti ve bunu neden verdiğini sordum hakeme. Yeni kuralları gereği saha içinde hakemle iletişim kurmayı kırmızı kart olarak cezalandırıyormuş. Bizde takip edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.