Konyaspor’da ilk kez skor katkısı sağlayan isim konuştu

Konyaspor’un 3-3 berabere kaldığı Fatih Karagümrük maçında Senegalli golcü Mame Diouf’un kaydettiği ilk golün asistini yapan Robert Muric, takım ruhunu yansıtarak berabere kaldıklarını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor’da ilk kez skor katkısı sağlayan isim konuştu

Yeşil beyazlı ekibe büyük umutlarla transfer edilen ancak oynadığı futbol ile eleştiri oklarını üzerine çeken 26 yaşındaki Robert Muric, Fatih Karagümrük deplasmanında ikinci yarıda oyuna dahil olurken, Mame Diouf’un kaydettiği ilk golün asistini yaparak ilk kez katkı sağladı.

Muric, UEFA Konferans Ligi elemelerinde 1 gol ve 2 asistlik katkı sağlarken, ligde şans bulduğu maçlarda ise kötü bir performans sergileyerek eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Hırvat oyuncu, Fatih Karagümrük karşısında oyuna girer girmez yaptığı asistin yanı sıra etkili performansıyla da ilk kez göz doldurdu.

26 yaşındaki oyuncu maçın ardından yaptığı değerlendirmede çok mutlu olduğunu belirterek, “Çünkü bugün Konyaspor olarak geriden gelip beraberliği yakalamak sonuçta güzel bir sonuç. Ve Karşılıklı goller vardı. Ve Bugün Konyaspor olarak takım ruhunu iyi bir şekilde yansıtarak berabere kalmış olduk. Bunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.