Konyaspor’da kilit isim Serdar Gürler

Süper Lig’de yarın Konya’da Antalyaspor’u ağırlayacak yeşil-beyazlı takımda Serdar Gürler yine İlhan Palut’un en önemli kozlarından birisi olacak. Yıldız oyuncu ligde 4 gol ve 5 asistlik performansıyla Konyaspor’un en formda oyuncularından biri.

Konyaspor’da kilit isim Serdar Gürler

Konyaspor, yarın sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçta kilit isim, yıldız futbolcu Serdar Gürler olacak. Tecrübeli futbolcu yeşil-beyazlı takımı, Antalyaspor maçında zafere götürecek planın merkezinde yer alacak. 30 yaşındaki futbolcu, sergilediği futbol ile tüm dikkatleri üzerine çekerken kırmızı-beyazlı ekibe karşı da kilidi açacak anahtar oyuncu rolünü üstlenecek. Serdar Gürler yapacağı asistlerle hem  hücum oyuncularının etkili olmalarına katkıda bulunacak hem de gol arayacak.

TAKIMIN EN SKORERİ

Serdar Gürler, sezon başından buyana  sergilediği başarılı performansla Konyaspor’un değişmez isimleri arasına girdi. Bu sezon Süper Lig maçlarında 4 gol ve 5 asistlik hücum desteği sağlayan yıldız oyuncu, başarılı pasları ile de dikkatleri üzerine çekti. Serdar Gürler, Konyaspor’da skora en fazla katkı sağlayan isim konumunda.

Fatih Karagümrük maçında  gol atan Serdar Gürler Antalyaspor  maçında da gol atmak istiyor. Tecrübeli yıldız, son maçta 2 golle oynadı.

serdar-gurler.jpg

ESKİ TAKIMINA KARŞI

Yeşil-beyazlı takımın başarılı kanat oyuncusu Serdar Gürler, yarınki maçta eski takımına karşı forma giyecek. Sezon başında Antalyaspor’dan ayrılarak Konyaspor’a imza atan yıldız oyuncu Akdeniz ekibinde 16 maçta forma giymişti. Sakatlığı sebebiyle uzun süre forma giyemeyen 30 yaşındaki futbolcu sakatlığının ardından Antalyaspor’da süre alamayarak takımından ayrılma kararı almıştı.

SÜPER LİG’DE 215 MAÇ

Yıldız oyuncu Antalyaspor maçı ile Süper Lig’de 216’ıncı maçına çıkacak. Kariyeri boyunca ligde 215 maça çıkan Serdar Gürler 47 gol atarken  34 golde de katkı sağladı.

Haber Dairesi-Kazım Özçelik

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.