Konyaspor’da kritik 24 saat, henüz aday yok

Konyaspor’da kritik 24 saate girildi. Yeşil-beyazlı kulüp yarın yeni başkanını seçecek, ancak ortada ne aday var ne de liste. Taraftar tedirgin…

Konyaspor’da kritik 24 saat, henüz aday yok

Süper Lig’de zor günler geçiren Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 20 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Kongrede başkanlık seçiminin yanı sıra en önemli gündem maddesi şirketleşme konusu olacak.

Genel Kurul gündeminde, futbol branşının şirketleşmesi ve dernekten şirkete devri için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi maddesi de yer alıyor.

ÖZGÖKÇEN DÖNEMİ BİTİYOR

5 Kasım’da oynanan Fatih Karagümrük maçı sonrası Fatih Özgökçen başkanlığında toplanan Konyaspor yönetimi görevi bırakma kararı almıştı. Aradan geçen 2 haftalık sürede yönetime talip olan bir isim çıkmadı.

KONYASPOR SAHİPSİZ Mİ KALACAK?

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu heyeti geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Vali Vahdettin Özkan ile görüşmüştü. Başkanlık için ismi ön planda olan Ahmet Şan, “Kamuoyunda başkanlık için adımın geçmesi beni mutlu etse de başkanlık gibi bir çalışmamın olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarım” açıklamasını yaptı.

ADEM BULUT ADAY OLACAK MI?

Perşembe günü mevcut yönetimde görev alan iş adamı Adem Bulut’un başkanlığa aday olacağı ve futbol şube sorumlusu Ömer Korkmaz’la liste hazırlığı yaptığı ileri sürüldü. İki ismin Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile de görüşme yaptıkları öğrenildi ancak Cuma günü yapılması beklenen resmi açıklama gelmedi.

TARAFTAR TEDİRGİN

Konyaspor’da ilk toplantıda yönetim krizinin aşılamaması durumunda mevcut krizin daha da büyümesi kaçınılmaz. Yeşil-beyazlı takımdaki belirsizlik taraftarları da endişelendiriyor. Son Trabzon mağlubiyeti ile küme düşme hattının kapısına dayanan Konyaspor’da milli ara toparlanma süreci olarak değerlendirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.