Konyaspor’da kimlerin başkan olmayacağı belli oldu

Zor günler geçiren Tümosan Konyaspor’da gündem olağanüstü genel kurul. Dün Fatih Özgökçen yeniden aday olmayacağını duyurdu, kulübün borcunu da açıkladı. Bugün ise Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan “Başkanlık çalışmam yok.” dedi.

Konyaspor’da kimlerin başkan olmayacağı belli oldu

Kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor, 20 Kasım’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurula kilitlenmiş durumda. Şu ana kadar başkan adayı olacağını açıklayan bir isim çıkmazken, kimlerin başkan olmayacağı belli oldu.

Bunlardan ilki, mevcut başkan Fatih Özgökçen.

Dün kulübün sitesinden yapılan açıklamada, Özgökçen’in yeniden Konyaspor başkanlığına aday olmayacağı duyuruldu. Açıklamada ayrıca Konyaspor’un 20 milyon Euro borcu bulunduğu bildirildi.

BAŞKAN OLMAYACAK DİĞER İSİM DE BELLİ OLDU

Başkanlık için ismi geçen Ahmet Şan da Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak bugün bir açıklama yaptı ve aday olmayacağını belirtti. Şan, “Kamuoyunda ve sosyal medyada başkanlık için adımın geçmesi beni mutlu ve onere etse de yapılacak olan genel kurulda başkanlık gibi bir çalışmamın olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarım.” ifadelerini kullandı.

konyasporda-kimlerin-baskan-olmayacagi-belli-oldu.jpeg

Ahmet Şan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

“20 Kasım Pazartesi günü yapılacak olan Konyaspor Kongresi öncesindeki sessizlik tüm kamuoyunu derinden üzmektedir.

Yaşanan bu sessizlik Konyaspor’umuza, Konya’mıza büyük zarar verecektir.

Öncelikli olarak 20 Kasım tarihinde yapılacak olan genel kurul tamamlanmalı ve vakit geçirilmeden kollar sıvanmalıdır. Göreve gelecek olan ekibe yöneticilere başta olmak üzere iş insanları ve tüm Konya şehri sahiplenmelidir.

Kongreye sayılı günler kala hala bir yönetim listesinin açıklanmaması Konyasporumuz için iyi bir gelişme değildir.

Konyamızın dışa açılan en önemli markalarından biri olan Konyaspor’un bugünkü sahiplizliği herkesi ne yazık ki derinden üzmektedir. Konyaspor bu hallere düşmemeliydi. Ama inanıyorum ki, ülkemizin en önemli şehirlerinden olan ve titrinde ‘başkent’ ünvanı olan Konya’nın ve takımının üstesinden geleceğine olan inancım tamdır. Beklentim şudur ki; yaşanan sessizliğin daha başarılı bir oluşuma işareti olacağına inanmak istiyorum.

Bu vesile ile yıllarca hizmet ettiğim, tarihi birçok başarıya ekip arkadaşlarımla birlikte imza attığımız Konyaspor’umuzun bugünden daha fazla başarılı olacağına inancım tamdır. Devamlılık için de zaman zaman gündeme gelen şirketleşmenin gerçekleşmesi için ivedikle hazırlık yapılması gerekmektedir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.