Konyaspor’da kritik alarm! Sayı artıyor

Trabzonspor deplasmanından beraberlikle dönen Konyaspor’u yine zor bir deplasman beklerken, sakatlıkların yanı sıra iki önemli ismin Kayserispor maçında cezalı olacak olması teknik heyeti bir hayli zorlayacak.

Konyaspor’da kritik alarm! Sayı artıyor

Süper Lig’in 13. Haftasında Trabzonspor deplasmanından beraberlikle dönen Konyaspor’u yine zor bir deplasman beklerken, sakatlıkların yanı sıra iki önemli ismin Kayserispor maçında cezalı olacak olması teknik heyeti bir hayli zorlayacak.

ZORUNLU 2 DEĞİŞİKLİK!

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, Trabzonspor karşısında Kasımpaşa maçının ilk 11'ine göre 3 oyuncuda değişikliğe giderken iki isim zorunlu oldu. Palut, sakatlığı dün açıklanan Muhammet Demir'in yerine Mame Diouf'a şans verirken, orta sahada ise Endri Çekiçi'nin yerine Bruno Paz'a görev verdi. Zorunlu olmayan tek değişiklik ise Oğulcan yerine Soner oldu.

ENDRİ ÇEKİÇİ

Konyaspor’da iç sahada oynanan Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan ve tedavisine devam edilen Endri Çekiçi, Kayserispor maçında da forma giyemeyecek.

Teknik Direktör İlhan Palut, Çekiçi’nin en az 15 gün sahalardan uzak kalacağını ve Trabzonspor ile Kayserispor maçlarında sahada olamayacağını açıklamıştı.

MUHAMMET DEMİR

Trabzonspor kadrosunda yer almayan ve dünkü maç öncesi sakatlığı açıklanan Muhammet Demir’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Tecrübeli golcünün Kayserispor maçında forma giyip giymeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

ADİL DEMİRBAĞ

Yeşil beyazlı ekipte Trabzonspor deplasmanı öncesi sarı kart sınırında olan Adil Demirbağ rakibine yaptığı faul sonrası kart görerek cezalı duruma düştü. 11. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda genç stoperin Trezeguet'e müdahalesi sonrası VAR incelemesine giden Zorbay Küçük beyaz noktayı gösterirken, Adil’e de sarı kart gösterdi.

UCHE IKPEAZU

Konyaspor’un forvet oyuncusu Uche Ikpeazu, Trabzonspor karşısında çift sarı kartla kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

35. dakikada İlhan Palut’un hamlesiyle Bruno Paz’ın yerine oyuna dahil olan Ikpeazu, karşılaşmanın 79. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart görürken, 82. dakikada bir kez daha sarı kart görerek çift sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.