Konyaspor’da kritik zirve!

Konyaspor’da Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut yeni sezon öncesi transferler için bir araya gelecek. Zirvede transfer edilmesi planlanan futbolcular masaya yatırılacak.

Konyaspor’da kritik zirve!

Konyaspor’da  Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut yeni sezon öncesi transferler için bugün bir araya gelmesi bekleniyor. Zirvede transfer edilen futbolcular ile kadroya dahil edilmesi planlanan futbolcular masaya yatırılacak.

1.jpg

Öncelikle bütçeyi düşünen ve belirlenen rakamların üstüne çıkmak istemeyen Konyaspor’da, başarılı teknik adam gelecek sezon takımın dinamik ve güçlü bir yapısının olmasını istediği öğrenildi.

Oyunu iki yönlü oynayabilen futbolcuları kadrosunda görmek isteyen 45 yaşındaki teknik adamın gerçekleşmesi beklenen zirvede Başkan Özgökçen ve kurmaylarına genç oyuncular almanın uzun vadede fayda getireceğini ancak bu transferleri mutlaka tecrübeli isimlerle de tamamlamaları gerektiğini yönetime aktaracağı kaydedildi.

Öte yandan İlhan Palut’un Başkan Özgökçen ve yönetimden yapılması planlanan transferlerin 18 Haziran’da başlayacak olan sezon açılışına kadar da yetiştirilmesini isteyeceği ifade edildi.

HABER DAİRESİ - KAZIM ÖZÇELİK

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.