Konyaspor’da kriz büyüyor, Fatih Özgökçen açıklama yapacak

Konyaspor’da Pendikspor yenilgisi taşları yerinden oynattı. Fatura Aleksandar Stanojevic’e kesildi. Gözler yeni hocaya çevrilirken, Başkan Fatih Özgökçen, yönetimdeki bazı isimlerle yarın açıklama yapacak. İddialara göre, yönetimde görevi bırakabilir.

Konyaspor’da kriz büyüyor, Fatih Özgökçen açıklama yapacak

Konyaspor’da kriz büyüyor. Son 5 haftada sadece 1 puan toplayan yeşil-beyazlı ekipte Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. İzlenen yanlış transfer politikasının faturası hocaya kesildi.

KONYASPOR’DA YÖNETİM KRİZİ

Konyaspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken yönetimsel anlamda da büyük bir krizin kapı da olduğu iddia edildi. Başkan Fatih Özgökçen’in şehir yöneticileri ile bir araya geldiği “kulübe başka talipler varsa bırakalım” dediği öğrenildi.

GENEL KURUL KARARI MI ALINACAK?

Konyaspor yönetiminde Başkan Özgökçen ile bazı yöneticiler arasında da görüş ayrılıkları olduğu ileri sürüldü.

FATİH ÖZGÖKÇEN AÇIKLAMA YAPACAK

Kulübün basın biriminden bugün medya kuruluşlarına gönderilen bilgi notunda Başkan Fatih Özgökçen’in yönetim kurulu üyeleri Serhat Güler, Burak Dağlı, Mevlüt Oral, Kazım Küçükçöğen ve Yunus Derebağ’ın katılımıyla basın toplantısı düzenleyeceği paylaşıldı.

Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde yapılacak toplantının içeriğine ilişkin bilgi verilmedi. Yönetimin genel kurulu kararı alacağı yönünde iddialar dolaşırken, kulübün basın sözcüsü Mahmut Güzel’in telefonlarına da ulaşılamıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum