Konyaspor’da net gol fırsatını boş geçen Amilton konuştu

Konyaspor'da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Zymer'in yerine şans bulan Amilton, 66. dakikada bomboş pozisyonda net gol fırsatını değerlendiremeyerek hayal kırıklığı yaşattı. Brezilyalı kanat oyuncusuna maçın ardından o pozisyon soruldu.

Konyaspor’da net gol fırsatını boş geçen Amilton konuştu

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçı kadrosundan çıkarttığı Zymer’in yerine Amilton Minervino’yu ilk 11’de sahaya sürdü. Brezilyalı kanat oyuncusu 66. dakikada Guilherme’nin asistinde arka direkte bomboş pozisyonda topu farklı şekilde üstten auta göndererek hayal kırıklığına neden oldu.

Brezilyalı oyuncu, kendisinin gole yaklaştığı ancak talihsiz bir dokunuş yaptığı ile ilgili soruyu es geçerek şunları söyledi:

“Bugün 3 puan parolasıyla çıkmıştık, galibiyet istiyorduk. Takım olarak iyi mücadele verdik, öne geçtik 2-1 yaptık. Bu skoru maalesef koruyamadık. Tabi ki bugün Sivas biraz da şanslıydı diyebiliriz çünkü kalemizde çok fazla pozisyon bulamadılar. Gelmiş oldukları iki durumda da iki gol oldu, beraberlik oldu. Biz galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz ama bugün maalesef yaptığımız bütün eforlar berabere sonuçlandı. Önümzdeki maçta galibiyet istiyoruz."

Performansıyla ilgili soruya ise Amilton, “Çok zamandır oynamıyorum. İlk 11’de başlamıyoru. Bugün de elimden geldiğince iyi bir performans sergilemeye çalıştım ve bunu  başardığımı düşünüyorum. Çünkü bu hazırlıklarım antrenmandan itibaren başlamıştı. Antrenmandan beri çok iyi çalışıyorum. Bunun maça da yansıdığını düşünüyorum. Bu şekilde devam etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.