Konyaspor’da öncelik forvet

Kadrosuna 5 oyuncuyu dahil eden Konyaspor’da gözler forvet transferine çevrildi. Yeşil-beyazlı kulüp yurt dışından bir oyuncu ile temaslarını sürdürüyor.

Konyaspor’da öncelik forvet

Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. UEFA Konferans Ligi’nde ilk ön eleme maçına 21 Temmuz’da çıkacak olan ve bu nedenle sezonu erken açmayı planlayan yeşil-beyazlılar, 18 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına transferlerin birçoğunu yetiştirmek adına yoğun mesai harcıyor.

Transferde 5 oyuncuyu kadrosuna katan Konyaspor, rotasını kaleci, forvet, stoper ve sol bek bölgelerine yapılacak takviyelere çevirdi. Yeşil-beyazlı transfer komitesi bu mevkiler için birçok oyuncu ile dirsek teması kurarken, görüşmelerin devam ettiği ve listenin sürekli güncellendiği belirtildi.

Forvet için yurt dışında oynayan bir oyuncuyu gündeme alan Konyaspor, sol beke yerli bir isim almayı planlıyor. Stoper mevkisi transferinde ise Abdülkerim Bardakcı’nın takımdan ayrılması halinde kaliteli bir ismin kadroya katılabileceği, ancak Abdülkerim’in kalması durumunda ise bu bölgeye rotasyon transferinin olabileceği ifade edildi. Bu nedenle stoperde aceleci davranmayan yeşil-beyazlı yöneticilerin ilk etapta forvet transferine yoğunlaştığı gelen bilgiler arasında.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.