Altın 5779.557
BIST 10951.56
Dolar 42.5164
Euro 49.6577
Sterlin 56.8456

Konyaspor’da Recep Uçar’dan liderlik ve transfer mesajı

Süper Lig’de güçlü başlangıç yapan Konyaspor’da Teknik Direktör Recep Uçar, hem takımın zirvedeki durumunu değerlendirdi hem de forvet transferi planlarını açıkladı.

Konyaspor’da Recep Uçar’dan liderlik ve transfer mesajı

TÜMOSAN Konyaspor, 2025-2026 sezonuna iddialı bir başlangıç yaptı. İlk iki haftada aldığı galibiyetlerle liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör hem performansını güçlendirmeyi hem de eksik mevkiler için transfer çalışmalarını hızlandırmayı planlıyor.

HT Spor’a konuşan Recep Uçar, takımın durumu hakkında şunları söyledi:

“Yapmanız gereken şeyleri en doğru şekilde yapsanız bile top kaleden içeri girmiyorsa yani sonuç alamıyorsanız yaptığınız işlerin pek bir değeri olmuyor, sonuç odaklıyız. Şu anda ligde çok iyi işler yapmasına rağmen sonuç alamayan takımlarımız da mevcut. Lige önce Eyüp deplasmanından alınan iyi bir sonuçla başladık, kendi sahamızda Gaziantep’i mağlup ettik. Şu anda iyi başladık ama sadece 2 maç kazandık. Bundan sonraki süreç çok önemli. Ayaklarımız yere sağlam basarak devam edeceğiz.”

konyasporda-recep-ucardan-liderlik-ve-transfer-mesaji.jpg

Uçar transfer konusuna da değindi:

“Kramer’in ayrılmasıyla santrfor pozisyonuna bir oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz. En kısa sürede bu transferi sonlandırmayı düşünüyoruz. Orta saha anlamında çok büyük bir eksikliğimiz yok, ancak pozisyonel anlamda bir orta saha transferi olabilir. Kanat-forvet pozisyonunda bir transfer yaparsak iki mevkiyi kapatacağı için ayrıca bir transfere gerek kalmayacak.”

Bu açıklamalar, Konyaspor’un hem ligdeki hedefini net şekilde ortaya koyduğunu hem de önümüzdeki dönemde takımı güçlendirecek adımların atılacağını gösteriyor.

konyasporda-recep-ucardan-liderlik-ve-transfer-mesaji-001.jpg

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum