Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Konyaspor, zorlu GZT Giresunspor maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, bugün kritik maçta 3 puanı alarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Konyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında bugün GZT Giresunspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Saat 20:00’de başlayacak olan zorlu mücadele beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak.

Ligde geride kalan haftalarda 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 1 maç eksiğiyle aldığı 45 puanla ikinci sırada bulunan Konyaspor, zorlu mücadeleyi kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Giresun ekibi ise 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 26 puanla 16. sırada yer alıyor.

KADRO MERAK EDİLİYOR

Konyaspor’da cezalı ve sakat oyuncuların yokluğunda İlhan Palut’un nasıl bir kadro ile maça çıkacağı ise merak konusu oldu. Konyaspor’da İbrahim Sehic cezası nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemezken, kaleyi Erten Ersu koruyacak.

GİRESUNSPOR’DA 3 EKSİK

GZT Giresunspor'da sakatlığı bulunan Hayrullah Bilazer, Yeni Zelanda Milli Takımı'na davet edilen Champness ile tedavi süreci devam eden Erol Can Akdağ bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.