Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine!

Trabzonspor önünde çok kritik bir sınav verecek olan Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine!

Trabzonspor önünde çok kritik bir sınav verecek olan Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor'u devirmek için planını hazırladı.

Kayacık tesislerinden gelen bilgilere göre Konyaspor maça tam saha presle başlayıp, oyunu rakip yarı alana yıkacak. Teknik direktör İlhan Palut’un idmanda oyuncularına, "Erken bir gol bulursak tüm ipler elimize geçer" ifadesini kullandığı öğrenildi.

konyaspor.jpg

TAKIM HALİNDE HÜCUM!

Bu nedenle yeşil-beyazlılarda hedef ilk 15 dakikada öne geçmek olacak. Konyaspor, savunma oyuncularını da hücumda kullanarak rakibin dengesini bozmaya çalışacak. Yeşil-beyazlılarda  tüm futbolcuların gol yollarında fırsat kovalayacağı öğrenilirken, Palut’un topun rakibe geçmesi halinde 11 futbolcuyla Trabzon’u karşılamaları gerektiğini de antrenmanda sık sık vurguladığı kaydedildi.

konyaspor-002.jpg

KONYASPOR’DA HERKES GOLCÜ

Konyaspor’da  Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi ise attığı gollerle takımlarının en golcü isimleri olurken, 13 futbolcu skora katkıda bulundu.

19 maçta maçta görev alan Mısırlı futbolcu 7 gol 2 asist,  Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi ise 19 maçta 5 gol 2 asistle takımlarına en çok gol katkısında bulunan oyuncular oldu.

Yeşil-beyazlı ekipte Amar Rahmanovic ve Endri Cekici 4’er , Paul-Jose Mpoku ve Abdülkerim Bardakcı 3’er , Konrad Michalak, Guilherme Sitya, Zymer Bytyqi ve Soner Dikmen 2’şer ve Amir Hadziahmetovic, Musa Çağıran ve Amilton  ise 1 golle Konyaspor’un golcüleri oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.