Konyaspor'dan gizli forvet operasyonu!

Bruno Paz, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Robert Muric ve Domagoj Pavicic'i renklerine bağlayan Konyaspor'un yabancı bir forvet ile temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. Yeşil-beyazlı kulübün golcü futbolcu ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Konyaspor'dan gizli forvet operasyonu!

Bruno Paz, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Robert Muric ve Domagoj Pavicic'i renklerine bağlayan Konyaspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

18 Hazirana kadar transferleri tamamlamayı hedefleyen yeşil-beyazlı yönetim forvet arayışlarını sürdürürken,  ismini gizli tuttuğu yabancı bir golcü ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Görüşmelerin İstanbul’da devam ettiği ifade edilirken, bir aksilik olmaması durumunda oyuncu ile sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

ARTYOM DZİUBA İDDİASI

Öte yandan Konyaspor’un ismi Rusya ekiplerinden Zenit ile sözleşmesi sona eren Artyom Dziuba ilede anılıyor. Tecrübeli golcünün yıllık 2 milyon Euro talep ettiği kaydedilirken, yeşil-beyazlı yönetimin futbolcuya 1.2 milyon Euro teklifte bulunduğu iddia edildi. Dziuba’ya Konyaspor ile birlikte Fenerbahçe ve Galatasaray’ında talip olduğu kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum