Konyaspordan Trabzon'a gözdağı!

Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak olan Konyaspor zorlu müsabakaya odaklandı. Trabzonspor ile son iki yaptığı müsabakadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, 3 puan hasretine Karadeniz’de son vermek istiyor.

Konyaspordan Trabzon'a gözdağı!

Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak olan Konyaspor zorlu müsabakaya odaklandı.

Trabzonspor ile son iki yaptığı müsabakadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, 3 puan hasretine Karadeniz’de son vermek istiyor.

Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Gökhan Çelik, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonundaki karşılaşmanın kendileri için belki de sezonun en kritik maçı olacağını belirtti.

konyaspor.png

Ligde 48 puanla ikinci sırada olduklarını ifade eden Çelik, "Ligin ilk yarısında kendi sahamızda kazanabileceğimiz bir karşılaşmada sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştık. Zor maç olacak, bunun bilincindeyiz. İnşallah yolumuza 3 puan alarak devam edeceğiz." dedi.

Trabzonspor’dan çekinmediklerini de  ifade eden Çelik, “Lig’de hiçbir rakipten çekinmiyoruz ve her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Takımımızın kalitesine ve hocamıza bu karşılaşmada da güveniyoruz. Oyuncularımız 90 dakika boyunca sahada mücadele edecek” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.