Altın 6942.65
BIST 12433.5
Dolar 43.5991
Euro 51.57
Sterlin 59.326

Konyasporlu Deniz Ertaş’ın Trabzonspor’a transferinde yeni gelişme

Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş için girişimlerde bulunan Trabzonspor’un, yüksek bonservis nedeniyle anlaşma sağlayamadığı ve rotasını Başakşehir’e çevirdiği iddia edildi. Konyaspor, Deniz için 15 milyon Euro bonservis talep ediyordu.

Konyasporlu Deniz Ertaş’ın Trabzonspor’a transferinde yeni gelişme

Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş, gösterdiği performansla Trabzonspor’un transfer gündemine girmişti. Başkanlar düzeyinde yapılan görüşmelerde tarafların anlaşma sağlayamadığı, yeşil-beyazlıların 15 Milyon Euro beklentisi nedeniyle sürecin tıkandığı ifade edildi.

Sabah Spor’da yer alan haberdeki iddiaya göre; Trabzonspor yeni isimlere yöneldi. Bordo-mavililerin, Başakşehir’in 28 yaşındaki kalecisi Muhammed Şengezer için nabız yokladığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2027-2028 sezonunun sonuna kadar uzatan tecrübeli kaleci için resmi teklif hazırlığında olunduğu ileri sürülüyor.

konyasporlu-deniz-ertasin-trabzonspora-transferinde-yeni-gelisme.jpg

Ayrıca Kayserispor’dan Bilal Bayazıt ve Manchester City’nin Alman kalecisi Stefan Ortega’nın da gündemde olduğu iddialar arasında.

konyasporlu-deniz-ertasin-trabzonspora-transferinde-yeni-gelisme-001.jpg

İlgili Haberler
 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum