Konyasporlu Hukukçular'dan Trabzon 'a destek: Deplasman haktır engellenemez

Konyasporlu Hukukçular Derneği, Trabzonspor taraftarına uygulanan deplasman yasağıyla ilgili açıklama yapan Trabzonsporlu Hukukçular'a, sosyal medyadan paylaşım yaparak destek çıktı.

Konyasporlu Hukukçular'dan Trabzon 'a destek: Deplasman haktır engellenemez

Konyasporlu Hukukçular Derneği, Trabzonspor taraftarına uygulanan Beşiktaş maçı deplasman yasağıyla ilgili açıklama yapan Trabzonsporlu Hukukçular'a, sosyal medyadan paylaşım yaparak destek çıktı.

İşte Konyasporlu Hukukçular Derneği’nin resmi twitter hesabından yapılan o açıklama:

“Son zamanlarda bazı müsabakalarda deplasman yasakları kararları alınması üzerine açıklama yapılması gerekliliği hasıl olmuştur. Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında deplasman tribününe taraftar alınmayacağını büyük bir şaşkınlıkla öğrenmiş bulunmaktayız.

Önemle belirtmek isteriz ki, hangi takım taraftarı olursa olsun deplasman yapma hakkı tüm taraftarların en temel haklarındandır. Pandemi sebebiyle bu haktan uzun süre mahrum kalan, futbolun 12. adamı olarak gönül verdiği renkleri mesafe göstermeksizin bu tip yasaklar getirilmesi hukuka ve hakkaniyete aykırıdır.”

Bu konu ile ilgili izlenecek hukuki süreçte Trabzonsporlu Hukukçular Derneği ve diğer tüm taraftar hukuk dernekleriyle her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.