Konyaspor’un golcüsü için hesaplaşma vakti!

Süper Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Konyaspor’un, Gaziantep FK ile oynayacağı zorlu mücadele forvet oyuncusu Muhammet Demir için ayrı bir anlam taşıyacak.

Konyaspor’un golcüsü için hesaplaşma vakti!

Süper Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Konyaspor’un, Gaziantep FK ile oynayacağı zorlu mücadele forvet oyuncusu Muhammet Demir için ayrı bir anlam taşıyacak.

Yeşil beyazlı formayla Süper Lig'de 4 gol kaydeden Muhammet Demir, Cumartesi günü oynanacak maçta sorunlu bir şekilde yol ayrılığına düştüğü Gaziantep FK karşısına çıkacak.

Teknik direktör Erol Bulut'a, geçtiğimiz sezonun 35. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında oyundan alındığı için tepki gösteren Muhammet Demir, Konyaspor'a transfer olmuştu. 

İki isim geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan maçın ardından kısa süreli gerginlik yaşamış ve teknik direktör Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor. Adrenalin üst düzeyde oluyor. Takımla ilgili bir şey söylemişti, ben de cevap verdim. Bir sıkıntı yaşamadı. O şekilde bir konuşmamız geçti." ifadelerine yer vermişti.

Sarı lacivertli ekiple oynanan maçta Muhammet Demir ile girdiği tartışma sonrası gündeme gelen Erol Bulut, tecrübeli ismin biletini kesmiş ve Güneydoğu Anadolu ekibinden ayrılan 30 yaşındaki golcü oyuncu Konyaspor'a transfer olmuştu.

Gaziantepspor’da toplam 87 maça çıkan Muhammet Demir, 28 golün yanı sıra 6 asistlik katkı sağlamıştı.

Bursaspor alt yapısından yetişen tecrübeli golcü, 2021-2022 sezonunda Gaziantep FK formasıyla 32'si Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 maçta forma giydi ve 6 gol kaydetti.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.