Konyasporlu Milli file bekçisinin hedefleri büyük

Konyaspor’un Rezerv Lig’de forma giyen Milli kalecisi Deniz Ertaş, Milli Takıma seçildiği için çok mutluğu olduğunu söyledi.

Konyasporlu Milli file bekçisinin hedefleri büyük

Yeşil Beyazlı ekibin Rezerv Lig’de kalesini koruyan Milli file bekçisi Deniz, Başakşehir maçını değerlendirdi. Ertaş, “Oyun aslında çok iyi başladı. İki takım açısından da ortada giden bir maçtı. Atakları bulduk ama değerlendiremedik. Rakip bir kere geldi o da gol oldu. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ EN YUKARILAR”

Milli Takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden genç file bekçisi. “Bana bu şansı veren herkese çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki maçları daha iyi geçirip, hedefimiz en yukarılar” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİM KONYASPOR’DA KALICI OLMAK”

Kariyer hedefleri hakkında da konuşan Ertaş, “Öncelikle Konyaspor’da kalıcı olmak. Forma şansı bulabilmek. Ondan sonra Avrupa’ya açılabilmek. Beğendiğim, örnek aldığı kalecilere gelirsek de ayak tekniği çok iyi olan Ederson var. Sonra Neuer, bizim İbrahim abi (İbrahim Sehic). İbrahim abiden çok şeyler öğreniyoruz. Bize çok yardımcı oluyor. Diğer abimiz (Erhan Erentürk) de dahil bunlara” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.