Altın 5940.255
BIST 11311.31
Dolar 42.6848
Euro 50.1188
Sterlin 56.9807

Konyasporlu Umut Nayir, satın aldığı kulüp hakkında konuştu

Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir, İstanbul 1. Amatör Lig’de satın aldığı kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Nayir, projenin ilk adım olduğunu ve gelecekteki hedeflerini hayata geçirmek istediğini söyledi.

Konyasporlu Umut Nayir, satın aldığı kulüp hakkında konuştu

Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir, kısa süre önce sosyal medya hesabından duyurduğu kulüp satın alımıyla ilgili konuştu. İstanbul 1. Amatör Lig’deki Kuzguncuk 1979 FK kulübünü birkaç ortağıyla birlikte satın alan Nayir, kulüpte ikinci başkan olarak görev yapıyor.

Projenin henüz çok küçük bir adım olduğunu belirten Nayir, “Küçük küçük hayaller için ilk adım. İstanbul 1. Amatör'deyiz, Çok büyük bir proje değil henüz. Kafamdaki projeleri hayata geçirmek ve birinci elden yapmak adına ilk adımı attım. Daha emekleme aşamasında dahi değil. Küçük bir adım, sonrasını göreceğiz bakalım” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli golcü, amatör kulüp düzeyinde edineceği deneyimin ileride daha büyük projelere dönüşmesini hedefliyor.

konyasporlu-umut-nayir-satin-aldigi-kulup-hakkinda-konustu.png

İlgili Haberler
 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.