Konyaspor’u yenilgi değil, talihsizlikler üzdü

Süper Lig’in tartışmasız en flaş takımı olan Konyaspor, Galatasaray maçı öncesinin yanı sıra maç boyunca yaşadığı talihsizliklerle şok yaşadı. Yeşil Beyazlılar, kazanacağı maçtan boynu bükük ayrılırken, bu sezon ilk kez yenilgiyle tanıştı.

Konyaspor’u yenilgi değil, talihsizlikler üzdü

Konyaspor cephesi, Galatasaray maçı öncesinin yanı sıra maç boyunca yaşadığı talihsizliklerle şok yaşadı. Yeşil Beyazlılar, kazanacağı maçtan boynu bükük ayrılırken, bu sezon ilk kez yenilgiyle tanıştı.

TALİHSİZLİKLER ÜST ÜSTE GELDİ

Konyaspor’un muhtemel 11’inde yer alan Robet Muric, maç öncesi yapılan tetkikler sonrası kadrodan çıkarılırken, yaşanan ani gelişme sonrası Konyaspor cephesi şok yaşadı.

MAÇ BAŞLAR BAŞLAMAZ… VE SONRASI!

Galatasaray, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun en erken gol sevincini Sergio Oliveira yaşarken, Konyaspor ilk dakikada gelen golün şokunu kısa süre sonra atlattı ve Çekiçi ile beraberliği yakaladı.

İKİ TOPU DİREKTE PATLADI

Maçın  henüz ilk dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Konyaspor, 15. Dakikada Endri Çekiçi ile eşitliği yakalarken, Amir ve Endri’nin gol denemelerinde top iki kez direkten döndü. Çekiçi, 30 dakikalık görevin ardından devam edemedi ve yerini Cebrail Karayel’e bıraktı. Genç oyuncu, 50 dakika süre alan genç oyuncu, mecburi değişiklik sonrası yerini Oğulcan’a devretti.

CALVO’NUN ŞANSSIZ ANI!

Maçın kırılma anının şokunu ikinci yarıda üzerinden atan Galatasaray daha agresif bir oyun sergilerken, bitime 8 dakika kala Konyaspor, savunma oyuncusu Calvo’nun kendi kalesine attığı golle bir kez daha talihsizlik yaşadı.

SEHİC’E ÇİFTE KARTTAN KIRMIZI

Konyaspor’un talihsizlikleri bununla bitmedi. Sakin yapısıyla bilinen Boşnak kaleci Sehic, Galatasaraylı oyuncularla girdiği münakaşa sonrası çift sarıdan oyun dışında kaldı.

DEĞİŞİKLİK HAKKI KALMAYINCA!

Değişiklik hakkını tamamlayan Konyaspor’da kaleci Sehic’in oyun dışında kalmasıyla birlikte yedek kulübesinde telaş yaşanırken, yerini stoper Adil Demirbağ doldurdu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.