Konyaspor’un tecrübeli eldiveni Sehic’i çıldırttılar!

Kalesini 6 hafta boyunca gole kapatan Sehic, Galatasaray maçının son bölümlerinde adeta çıldırdı. Icardi ile gerginlik yaşayan Boşnak kaleci, Sarı kırmızılı oyuncuların kendisine yaptığı hareketleri kaldıramadı ve gördüğü kartlarla oyun dışı kaldı.

Konyaspor’un tecrübeli eldiveni Sehic’i çıldırttılar!

Süper Lig’in 7. Haftasında oynanan Galatasaray maçında Konyaspor bir çok talihsizlik yaşarken, Yeşil Beyazlı ekibin tecrübeli eldiveni Sehic ardı ardına gördüğü kartlarla oyun dışı kaldı. Takımında değişiklik hakkı dolduğu için yerini Adil Demirbağ’a devretti.

Konyaspor’da sakin yapısıyla dikkatleri çeken Boşnak kaleci, maçın son bölümlerinde Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Icardi ile gerginlik yaşarken, Sarı Kırmızılı oyuncuların kendisine yaptığı hareketleri de kaldıramadı.

Sehic, Hakem Abdulkadir Bitigen’in ikinci kez sarı ve devamında kırmızı kartıyla oyun dışında kaldı. Tecrübeli file bekçisi, Yeşil Beyazlı formayla ilk kez kırmızı kart görürken Konyaspor Kulübesi’nde bir telaş başladı. Zira Yeşil beyazlı ekibin teknik heyeti değişiklik hakkını tamamlamıştı. Sehic’in oyundan atılmasıyla birlikte kaleye genç stoper Adi Demirbağ geçti.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.