Konyaspor’un aklı FK BATE Borisov'da!

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Konyaspor’un aklı 21 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Belarus'un BATE Borisov takımıyla oynayacağı maçta.

Konyaspor’un aklı FK BATE Borisov'da!

Tarihinde üçüncü kez Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Konyaspor’da gözler 21 Temmuz Perşembe gününe çevrildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Belarus'un BATE Borisov takımıyla karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak elemelere güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

konyaspor-001.jpg

Zorlu sınav öncesi Erzurum’da hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Erzurumspor ile yapacağı hazırlık maçları ile eksiklerini görme fırsatı bulacak.

Yoğun geçen antrenmanlarda öğrencilerini zorlu maça hazırlayan teknik direktör İlhan Palut, hücum futbolundan da taviz vermeyecek. Genel ağırlıklı olarak hücum üzerine çalışmalar yaptıran genç teknik adamın zaman zaman oyuncularını hataları konusunda uyarılarda bulunduğu görülürken, hedefinin değişken ve hareketli hücum hattı olduğu öğrenildi.

2.jpg

HEDEFİ GRUPLARA KALMAK

Teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Avrupa arenasında yer alacak olan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerini geçerek gruplara kalmak istiyor. Genç teknik adam daha önce yaptığı açıklamada, “En öne çıkan özelliklerinden biri ritimli bir takım. Avrupa tecrübesi de var. Tipik Kuzey Avrupa ülkesi takımı. Tempolu, ikili mücadeleden kaçınmayan disiplinli bir takımla oynayacağız. Biz de iyi takımız ve belli bir oyun felsefemiz var. İki maçı da evimizde oynayacak olmak avantaj. Konferans Ligi’nde ilerlemeyi çok istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.