Konyaspor'un berabere kaldığı haftada puan durumu

Süper Lig'de 13 haftanın kapanış maçında lider Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u 1-0 mağlup ederken, diğer maçta ise Başakşehir deplasmanda Hatayspor'la 3-3 berabere kaldı. Konyaspor'un 2-2 berabere kaldığı haftada puan durumu şöyle oluştu.

Konyaspor'un berabere kaldığı haftada puan durumu

Süper Lig'de 13 hafta perdesi dün oynanan iki karşılaşmayla kapandı.

Adana Demirspor'un bay geçtiği haftada lider Fenerbahçe ile Galatasaray kazanırken, Başakşehir ve Beşiktaş zirve yolunda yara aldı.

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Sivasspor'u, 48. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yendi. Sarı-lacivertliler, bu sonucun ardından puanını 29'a yükselterek liderliğini sürdürdü.

Başakşehir, Hatayspor deplasmanında 3-3 berabere kalırken, 1 puanı uzatmada kurtardı ve 24 puanla ikinci sırada yer aldı.

Süper Lig'in 13. haftası dev derbiye sahne oldu. Aslantepe'de Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadelede kazanan 2-1'lik skorla sarı kırmızılılar oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 24'e yükseltti ve 3. sırada yer aldı. Beşiktaş ise 22 puanla 6. sırada kendisine yer buldu.

Son haftaların flaş ekiplerinden Kayserispor, deplasmanda Gaziantep'i 2-1 yenerek çıkışını sürdürürken Adana Demirspor'un ardından 23 puanla 5. sırada yer aldı.

Haftanın en kritik maçlarından biri de Trabzon'da oynanırken, Konyaspor 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberlikle ayrılarak rakibine geçit vermedi. Karadeniz ekibi puanını 22'ye yükseltirken 7. sırada, Konyaspor ise 21 yaparak 8. sırada tutundu.

SÜPER LİG 13. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

konyasporun-berabere-kaldigi-haftada-puan-durumu.jpg

konyasporun-berabere-kaldigi-haftada-puan-durumu-001.jpg

SÜPER LİG'DE 14. HAFTA MAÇ PROGRAMIkonyasporun-berabere-kaldigi-haftada-puan-durumu-002.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.