Konyaspor’un çağrısına Selçuk Üniversitesi’nden de destek geldi

Konyaspor’un şehirdeki işletmelere ve vatandaşlara yeşil-beyazlı logoyu taşıyan özel kolayı tercih etmeleri yönündeki çağrısına Selçuk Üniversitesi de destek verdi. Üniversitenin sosyal tesislerinde Konyaspor logolu içeceklerin satışına başlandı.

Konyaspor’un çağrısına Selçuk Üniversitesi’nden de destek geldi

TÜMOSAN Konyaspor’un şehir genelinde kulübe destek sağlanması amacıyla yaptığı çağrıya Selçuk Üniversitesi’nden de karşılık geldi.

Sarıyer Kola tarafından Konyaspor’a özel hazırlanan, yeşil-beyazlı renkleri ve kulüp logosunu taşıyan kolanın satışa sunulmasının ardından kulüp, şehirdeki vatandaşlara bu ürünü tercih etmeleri, işletmelere ise satışını yapmaları yönünde çağrıda bulunmuştu.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NDEN KONYASPOR’A DESTEK

Selçuk Üniversitesi, sosyal tesislerinde Konyaspor’un renklerini ve logosunu taşıyan içeceklerin satışına başladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, şehrin ortak değeri Konyaspor’a desteğin sürdürüldüğü belirtildi.

konyasporun-cagrisina-selcuk-universitesinden-de-destek-geldi

Selçuk Üniversitesi’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemizden şehrimizin takımına destek!

Üniversitemiz sosyal tesislerinde, Konyaspor’umuzun renklerini ve logosunu taşıyan içeceklerin satışına başlandı. Şehrimizin ortak değeri Konyaspor’a desteğimizi sürdürüyor, yeşil-beyazlı takımımıza başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.”

konyasporun-cagrisina-selcuk-universitesinden-de-destek-geldi

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.