Konyaspor’un Cüneyt Çakır kabusu!

Süper Ligin 20. haftasında oynanacak Sivasspor maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır, bu sezon ilk kez Konyaspor’un lig maçında düdük çalacak. Yeşil-beyazlı takım FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçları kazanmakta zorlanıyor.

Konyaspor’un Cüneyt Çakır kabusu!

Süper Ligin 20. haftasında oynanacak Sivasspor maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır, bu sezon ilk kez Konyaspor’un lig maçında düdük çalacak.

Merkez Hakem Kurumu 9 Ocak Pazar günü oynanacak ve zirve yarışında büyük öneme sahip olan Konyaspor-Sivasspor maçında Cüneyt Çakır'ı görevlendirdi.

cuneyt-cakir.jpg

Dev maçtaki yönetimi merakla beklenen Çakır, Konyaspor'a uğurlu gelmiyor. Yeşil-beyazlılar, Cüneyt Çakır'ın yönettiği 35 maçta 18 mağlubiyet, 10 beraberlik alırken, sadece 7 karşılaşmayı 3 puanla kapattı.

Çakır, bu maçlarda 80 kez sarı kartına başvururken, 8 kez kırmızı kartını çıkarttı. Cüneyt Çakır, geride kalan maçlarda ise 9 kez de penaltı noktasını işaret etti.

konyaspor.jpg

Öte yandan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, üçüncü kez iki takım arasındaki maçı yönetecek. 45 yaşındaki hakem, 2017-2018 sezonunda Sivas’ta Sivasspor’un  2-1 kazandığı ve 2015-2016 sezonunda Konya’da 2-1 yeşil-beyazlı takımın üstünlüğü ile biten maçı yönetmişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.