Konyaspor’un en istikrarlısı Guilherme

Bu sezon forma giydiği 22 karşılaşmada 1 bin 980 dakika süre alan Brezilyalı defans oyuncusu Guilherme, Konyaspor’un en istikrarlı ismi olmayı başardı.

Konyaspor’un en istikrarlısı Guilherme

Konyaspor’un Süper Lig'de bu sezon formasını giyen futbolcular arasında en istikrarlısı, Guilherme Sitya oldu.

Yeşil-beyazlı takımda bu sezon lig müsabakalarında 38 farklı futbolcu forma giydi. Bu futbolcular arasında en fazla süreyi, Brezilyalı savunma oyuncusu Guilherme aldı. 31 yaşındaki sol bek, tamamı ilk 11'de olmak üzere 22 müsabakada oynadı ve 1 bin 980 dakika sahada kaldı.

sitya.jpg

Teknik direktör İlhan Palut’un vazgeçilmezleri arasında yer alan Brezilyalı futbolcu bu sezon takımının ligde kaydettiği 34 golün beşinde de katkı sağladı. Sitya, Gaziantep ve Fatih Karagümrük maçlarında fileleri havalandırırken, 3 golün ise pasını vererek yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerinde büyük rol oynadı.

Sergilediği performansla ve karşılaşmalarda attığı kilit paslarda takımının önemli kozlarından olan Sitya, Yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarların da gönlünde taht kurdu.

Öte yandan Konyaspor’da en fazla süre alan bir başka oyuncu ise Bosna Hersekli futbolcu Ibrahim Sehic oldu. Tecrübeli eldiven 22 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkarken, 1 bin 980 dakika süre alarak Brezilyalı futbolcu Guilherme Sitya’yı takip etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.