Konyaspor’un Filistin maçı öncesi kritik toplantı! Tüm tedbirler masaya yatırıldı
Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasında oynanacak dostluk maçı öncesi Konya’da İl Spor Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda karşılaşma ve kentteki diğer müsabakalar için alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı.
Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasında 30 Eylül Çarşamba günü oynanacak dostluk maçı öncesinde Konya’da spor güvenliği toplantısı düzenlendi.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl Spor Güvenliği Toplantısı, Konya Valisi İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, saat 20.00’de oynanacak Konyaspor-Filistin Milli Takımı karşılaşmasının yanı sıra Konya’da gerçekleştirilecek diğer müsabakaların huzur ve güven içerisinde tamamlanması için alınacak tedbirler değerlendirildi.

Toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zeyit Şener, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yücel Taş, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yusuf Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve kurul üyeleri katıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin sunumlarının ardından gündem maddeleri görüşülerek müsabakalarda uygulanacak güvenlik tedbirleri ve yürütülecek çalışmalar karara bağlandı.

Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.