Konyaspor’un galibiyeti Samsunspor başkanını rahatsız etti

Konyaspor’un 2-0’lık Kayserispor galibiyeti Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ı rahatsız etti. Maçın VAR hakemi üzerinden yeşil-beyazlı takımı hedef alan Yüksel’e cevap Konyaspor ikinci başkanı Adem Bulut’tan geldi.

Konyaspor’un galibiyeti Samsunspor başkanını rahatsız etti

Süper Lig’in 18’nci haftasında Konyaspor sahasında Kayserispor’u 2-0 yendi ve puanını 18’e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip alt sıralardan kurtulmak adına çok önemli bir galibiyet aldı.

SAMSUNSPOR BAŞKANI RAHATSIZ OLDU

Konyaspor’un bu galibiyeti Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ı rahatsız etti. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’dan VAR hakemi ile mağlubiyetten kurtulan ve FIFA’dan 2 dönem transfer yasağı alan Karadeniz ekibinin başkanı Konyaspor’u galibiyetini gölgelemek için ilginç bir açıklama yaptı.

konyasporun-galibiyeti-samsunspor-baskanini-rahatsiz-etti.jpg

KONYASPOR’U VAR HAKEMLERİ KORUYORMUŞ!

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Konyaspor - Kayserispor maçını seyrediyorum ve çıldırdım. Maçın VAR hakemi derhal hakemliği bırakmalı veya emekli edilmeli. Emek hırsızlığı devamlılık haline geldi ve kimse bu işleri düzeltmek istemiyor. Konyaspor'un her hafta VAR tarafından korunmaya ihtiyacımı VAR?”

CEVAP GECİKMEDİ

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın bu açıklamalarına Konyaspor cephesinden yanıt gecikmedi.

konyasporun-galibiyeti-samsunspor-baskanini-rahatsiz-etti-001.jpg

“FUTBOLCULARIMIZIN ALIN TERİNE KİMSE LEKE SÜREMEZ”

Konyaspor Kulübü 2. Başkanı Adem Bulut sosyal medya hesabından Yüksel Yıldırım’ın sözlerini şu ifadelerle tepki gösterdi.

“Geçen hafta evde yaptıkları hesap tutmayınca başka takımdan medet umar oldular. Çocuklarımızın sahada ki alın terine kimse leke süremez. Çıktılar aslanlar gibi mücadele ederek hakkımız olan üç puanı hanemize yazdırdılar. İşinize bakın sayın başkanım. Biz de işimize bakalım.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.