Konyaspor’un genç oyuncusu, Fenerbahçe maçını böyle yorumladı

Konyaspor’un deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Yeşil Beyazlı takımın 18 yaşındaki futbolcusu Mehmet Ali Büyüksayar, “Penaltıyla şansız bir gol yedik. Sonrasında gelen kırmızı kart oyunu giderek zorlaştırdı.” dedi.

Konyaspor’un genç oyuncusu, Fenerbahçe maçını böyle yorumladı

Konyaspor, Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından Ülker Stadı'nda değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Büyüksayar, zor bir maçı geride bıraktıklarını söyledi.

Genç oyuncu, "Öncelikle ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, ailelerine de sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Zor bir deplasmandı. Penaltıyla şansız bir gol yedik. Sonrasında gelen kırmızı kart oyunu giderek zorlaştırdı. Her geçen dakika aleyhimize oldu. Dediğim gibi zor bir maçtı. Önümüzde Giresunspor maçımız var. Ona odaklanıp, o maça hazırlanacağız. Haftaya elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Konyaspor, bu hafta iç transferde 18 yaşındaki genç oyuncu Mehmet Ali Büyüksayar ile yeni sözleşme imzalamıştı. Teknik direktör Aleksandr Stanojevic’in sol kanat oyuncusu genç futbolcudan umutlu olduğu ve çok şey beklediği ifade edilmişti.

konyasporun-genc-oyuncusu-fenerbahce-macini-boyle-yorumladi.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.