Konyaspor’un kaybettiği haftanın tablosu netleşti

Süper Lig’de 10. Hafta dün oynanan 2 karşılaşmayla tamamlanırken, Sivasspor sahasında Giresunspor’u, Fenerbahçe de deplasmanda Ankaragücü’nü 3’er golle geçti. İç sahada Gaziantep’e 1-0 mağlup olan Konyaspor 11. haftaya 5. sırada girdi.

Konyaspor’un kaybettiği haftanın tablosu netleşti

Süper Lig’de 10. Hafta dün oynanan 2 karşılaşmayla tamamlanırken, Sivasspor sahasında Giresunspor’u, Fenerbahçe de deplasmanda Ankaragücü’nü 3’er golle geçti. İç sahada Gaziantep’e 1-0 mağlup olan Konyaspor 10. Hafta sonunda 2 basamak inerek 5. sırada yer aldı.

3 TAKIM KÂRLI ÇIKTI

Süper Lig’de 10. Hafta perdesi dün oynanan 2 karşılaşmayla kapandı. Konyaspor ve Galatasaray’ın mağlubiyetle kapattığı haftada Beşiktaş ve Trabzonspor puanları paylaşırken, lider Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Başakşehir haftanın en kârlı takımları oldu.

10. Hafta maçlarının ardından haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor 21 puanla tablonun üstünde yer alırken, 20 puanlı takımlardan Fenerbahçe 2’inci, Başakşehir ise 3’üncü sırada yer aldı. 19 puana sahip Beşiktaş 4’üncü, 18 puanlı takımlardan Konyaspor 5’inci ve Galatasaray 6’ıncı sırada yer aldı.

5 MAÇI EV SAHİBİ KAZANDI

Süper Lig’de 10. Hafta perdesi dün oynanan 2 karşılaşmayla kapandı. Ümraniyespor’un bay geçtiği haftada 5 maçı ev sahibi, 3 maçı deplasman ekibi kazanırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

FİLELER 29 KEZ HAVALANDI

Toplam 29 golün atıldığı 10. Haftanın açılış maçı Akdeniz derbisine sahne olurken fileler 5 kez havalandı. Alanyaspor sahasında Antalyaspor’u 3-2 yenmeyi başardı. Meşin yuvarlağın 5 kez filelerle buluştuğu diğer karşılaşmada ise lider Adana Demirspor deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-1’lik skorla mağlup etti.

Süper Lig 10. Hafta Sonuçlar

konyasporun-kaybettigi-haftada-puan-durumu.jpg

Süper Lig 10. Hafta Puan Tablosu

konyasporun-kaybettigi-haftada-puan-durumu-001.jpg

Süper Lig 11. Hafta Maç Programı (Gaziantepspor bay)

konyasporun-kaybettigi-haftada-puan-durumu-006.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.