Konyaspor’u kim yaktı?

Zirveden kopmama adına Gaziantep karşısına çıkan ve pozitif futboluyla göz dolduran Konyaspor, VAR ve hakem Çağdaş Altay’a takıldı. Bir golü iptal edilen, 2 penaltısı ise verilmeyen Yeşil beyazlı ekibin taraftarları hakem camiasına tepkili...

Konyaspor’u kim yaktı?

Zirveden kopmama adına Gaziantep FK karşısına çıkan ve pozitif futboluyla göz dolduran Konyaspor, VAR ve hakem Çağdaş Altay’a takıldı. Bir golü iptal edilen, 2 penaltısı ise verilmeyen Yeşil beyazlı ekibin taraftarları hakem camiasına tepkili...

Süper Lig’in 10. Haftasında Gaziantep’e 1-0 mağlup olan Konyaspor zirve yolunda hakem engeline takıldı. Maçın ilk yarısında Guilherme Sitya ile penaltı kaçıran Yeşil beyazlılar, net gol fırsatlarını değerlendiremediği ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamladı.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

İkinci yarıda rakibini ablukaya alan ancak bir golü iptal edilen, 2 penaltısı ise verilmeyen Anadolu Kartalı, 85. dakikada kalesini gole kapatamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Yeşil beyazlı taraftarlar maçın hakemi Çağdaş Altay ile VAR Hakemi Hakan Ceylan’a ateş püskürdü.

KONYASPOR TT OLDU, ÇÜNKÜ!

Süper Lig’de aldığı sonuçların yanı sıra taraftarının yaptığı şovla twitterde trend topic olan Konyaspor, bu kez Gaziantep yenilgisiyle ilk sıraya yerleşse de aslolan Yeşil beyazlı taraftarların hakem camiasına tepkisiydi.

İşte Konyaspor taraftarının sosyal medyadan hakemlere kızgınlıklarını dile getirdikleri ifadelerden bazıları:

- Konyaspor’un yenilgisinden çok TFF başkanı ve yönetimini konuşmak gerekir bence TFF başkanı eski Gaziantep spor başkanı bence lige ayar veriyorlar hak adalet yok.

- Al birini vur ötekine, Türk futboluna yabancı hakem şart!

- Konyaspor Gaziantepspor maçının hakemi Konyaspor'un 2 penaltısını vermedi ve bariz golü iptal etti İnşallah hakemler ile ayakta duran Antep gibi takımlar küme düşer Rezil hakemlerinizden bıktık TFF istifa edin Türk futbolu için.

- Riva’da olan VAR MARKEZİ koltukta oturan Gaziantep kulübünün eski başkanı şimdilerde @TFF.Org yöneticisi olan kişimiydi: Konyaspor’un hakkı yenildi bugün.

 - Golden önce adilin hava topunda elle oynamayı gören özgür kardeş jevtovic in bariz elle oynamasına devam dedi @TFF.Org @fatihozgokcen @MustafaGoksuX bu işe acil müdahale edin.

konyasporu-kim-yakti.jpgkonyasporu-kim-yakti-001.jpgkonyasporu-kim-yakti-002.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.