Konyaspor’un sağ beki Ahmet Oğuz: Şeytanın bacağını artık kırmak istiyoruz

Konyaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Ahmet Oğuz, Beşiktaş maçı öncesi konuştu. Oğuz, “Evet yenilmiyoruz 7 haftadır ama galip de gelemiyoruz. Artık bunu kırmak istiyoruz” dedi.

Konyaspor’un sağ beki Ahmet Oğuz: Şeytanın bacağını artık kırmak istiyoruz

Beşiktaş maçının zor geçeceğini aktaran Konyaspor'un sağ beki Ahmet Oğuz, "Biz kişilerden bağımsız, kendimiz ne yapacağız, takım olarak ne verebileceğiz, bunu düşünüyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Kendi sahamızda oynuyoruz, kazanmak istiyoruz. Evet yenilmiyoruz 7 haftadır ama galip de gelemiyoruz. Şeytanın bacağını artık Beşiktaş maçında kırmak istiyoruz. İnşallah taraftarımız da bizi yalnız bırakmayarak stada gelir. Biz de onlara bir hediye vermiş oluruz" şeklinde konuştu.

“TOPARLANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

İlk 6 hafta gol yemediklerini hatırlatan Oğuz, "Tek gollü skorlar da olsa kazanıyorduk. Güzel bir defans örneği gösteriyorduk. Şu an neden böyle, bir türlü çözemiyoruz. Bir de gelen topların hepsi gol oluyor. İster istemez demoralize oluyoruz. Ama toparlanacağımıza inanıyoruz. Çünkü daha önümüzde çok maç var. Bunun her türlü telafisini yaparız" diye konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.