Konyaspor’un savaşçı lideri! Gözler onu arayacak

Antalyaspor deplasmanında 81. dakikada kafa topu direkten dönse de uzatma bölümünün son saniyelerinde kaydettiği golle Yeşil beyazlı takımı adeta ipten alan Francisco Calvo, gördüğü sarı karttan dolayı Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor’un savaşçı lideri! Gözler onu arayacak

Yeşil beyazlılar, Antalyaspor deplasmanında zor anlar yaşasa da uzatmaların son saniyelerinde Kosta Rikalı stoperin golüyle beraberliği yakaladı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Antalyaspor cephesi yıkılırken, Yeşil beyazlılar büyük sevinç yaşadı.

81. dakikada kafa topu direkten dönse de uzatma bölümünün son saniyelerinde kaydettiği golle Yeşil beyazlı takımı adeta ipten alan Francisco Calvo’ya övgüler yağıyor.

GAZİANTEPSPOR MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Süper Lig’de bugüne kadar oynanan 7 maçta 3 kez sarı kart ile cezalandırılan ve sınırda olan Francisco Calvo, Antalyaspor maçının ilk yarısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Kosta Rikalı oyuncu, ligin 10. Haftasında iç sahada oynanacak Gaziantep maçında forma giyemeyecek.

Savaşçı kimliğinin yanı sıra savunmada da liderliğiyle dikkatleri üzerine çeken kosta Rikalı stoper, Antalya deplasmanında kaçırdığı ve attığı golün yanı sıra genel anlamda üst düzey performansıyla alkış aldı.

İŞTE CALVO’NUN ANTALYASPOR PERFORMANSI

Gol: 1

İkili mücadele: 7/11

Hava topu: 2/4

Top uzaklaştırma: 3

Top kapma: 2

İkili mücadele: % 88

Rakip ceza sahasında topla buluşma: 5

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.