Konyaspor’un yeni transferi Andreas ilk sözünü taraftara verdi

Konyaspor’un yeni transferi Andreas Bouchalakis ilk açıklamasını yaptı. “Taraftarın ve takımın ne istediğini çok iyi biliyorum.” diyen Andreas Bouchalakis, “Taraftarlarımıza garanti ediyorum, yüzde yüzümü sahaya yansıtacağım.” dedi.

Konyaspor’un yeni transferi Andreas ilk sözünü taraftara verdi

Konyaspor transferde bugün yeni bir adım attı. 29 yaşındaki Yunan futbolcu Andreas Bouchalakis ile yarım sezonluk sözleşme imzalandı.

ANDREAS BOUCHALAKİS İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

32 numaralı formayı giyecek olan Bouchalakis, imza töreni sonrası ilk açıklamasını yaptı taraftarlara söz verdi. Konyaspor’un yeni transferi, şunları söyledi:  

“Türkiye’deki bu büyük kulüpte yer almaktan çok memnunum. Şu anda oyuncularla ve takımla tanışmayı dört gözle bekliyorum. Takıma skor katkısında bulunmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarlar ve takıma katkımın olması benim için çok önemli. Takımı destekleyen tüm taraftarlara garanti veriyorum ki yüzde yüzümü oyuna yansıtacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım maçlarda çok tempolu ve hırslı. Taraftarın ve takımın ne istediğini çok iyi biliyorum. Herkes bu takımda ne kadar çok görev almak istediğimi görecek.”

İşte Konyaspor'un yeni transferi Andreas Bouchalakis'in Konyaspor formasıyla ilk sözleri:

 

 

2023/02/02/son-dakika-konyaspor-yeni-transferini-duyurdu-002.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.