Konyaspor’un yıldızı Abdülkerim Bardakçı: Alanyaspor’a odaklandık

Konyaspor’un başarılı stoper Abdülkerim Bardakçı, kritik Alanyaspor maçını kazanmak istediklerini ifade ederken, taraftara da seslendi. Yıldız futbolcu “Taraftarlarımızın bize itici bir güç olmaları lazım” diye konuştu.

Konyaspor’un yıldızı Abdülkerim Bardakçı: Alanyaspor’a odaklandık

Konyaspor’un başarılı stoper Abdülkerim Bardakçı, kritik Alanyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda iyi futbol oynamalarına rağmen, bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Bardakçı, “ Bizim için çok güzel oldu bu kısa kamp olarak adlandırdığımız çalışmalar. 2-3 haftadır kötü giden gidişatımız vardı. Aslında kötü demeyelim de sonuçlar kötü. İyi oynuyoruz, ama bunu sonuca yansıtamıyorduk. Bu kampta bizim için iyi oldu. İnşallah yarın tekrardan bir çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.

konyaspor-003.jpg

Alanyaspor maçına odaklandıklarını kaydeden yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli ismi, “ Yarın zor bir maça çıkacağız. Tamamen Alanyaspor karşılaşmasına odaklandık. Çok iyi hazırlandık. İnşallah güzel bir futbolla sahadan galibiyetle ayrılacağız” dedi.

Takım olarak bir hedeflerinin olduğunun altını çizen başarılı savunmacı, taraftara da çağrıda bulundu. Statlarını artık tamamen dolu görmek istediklerini kaydeden Bardakçı  “Bir hedefimiz var. Sezon sonuna kadar da bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Stadımızı ful görmek istiyoruz. Takım içinde herkes bunu istiyor. Bu sene 100. yılımız. Çok özel bir yıl ve şu an her şey çok iyi gidiyor. Taraftarlarımızın bize itici bir güç olmaları lazım. Onların desteğini hissetmemiz lazım. Galatasaray maçı ile taraftarlarımızla da yeni bir başlangıç yaparız stadı doldurarak. İnşallah sezon sonunda hep beraber hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.