Lider Konyaspor, yeni rekorlar için Galatasaray önünde

Süper Lig'de 7. haftanın en kritik maçında namağlup lider Konyaspor, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kulüp tarihinin en iyi 6 haftalık başlangıcına imza atan Anadolu Kartalı, bugünkü maçta yeni rekorlar kırmayı hedefliyor.

Lider Konyaspor, yeni rekorlar için Galatasaray önünde

Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında bugün saat 20:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak maçta namağlup lider Konyaspor, Galatasaray’la karşı karşıya gelecek. Kulüp tarihinin en iyi 6 haftalık başlangıcına imza atan Anadolu Kartalı, zorlu maçta yeni rekorlar kırmayı hedefliyor.

KONYASPOR’A ÇİFTE TARİH YAZMA ŞANSI

Lider Konyaspor, Galatasaray’a da kalesini kapatırsa Süper Lig tarihine geçecek. Anadolu Kartalı, kalesinde geçit vermeyip rakibini yenerse çifte tarih yazacak.

GALATASARAY’I DEPLASMANDA YENEMEDİ

Konyaspor, Galatasaray ile bugüne kadar oynadığı 46 maçta 4 galibiyet, 9 beraberlik elde ederken, 33 kez mağlup oldu. Yeşil Beyazlıların, deplasmanda oynadığı 23 maçta Galatasaray’ı geçemezken, 19 maçı kaybetti. Anadolu Kartalı, söz konusu maçlarda sahadan 4 kez beraberlikle ayrıldı.

MİCHALAK MAÇ ÖNCESİ BELLİ OLACAK

Konyaspor’da hafta boyunca özel olarak antrenmanlar yapan Michalak’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinden önce belli olacak.  Galatasaray’da ise sakatlığı geçen Fredrik Midtsjö'nün ve cezasını tamamlayan Abdülkerim Bardakcı forma giymeye hazır.

Galatasaray-Konyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 16 Eylül 2022 Cuma günü (Bugün) saat 20:00’de başlayacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Galatasaray, Konyaspor’u Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde konuk edecek.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 7. Haftasında oynanacak Galatasaray-Konyaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Neslihan Dumandağı olacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Galatasaray ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 7. Hafta maçının VAR hakemini açıkladı. TFF,  VAR hakemi olarak Alper Ulusoy'un görev yapacağını açıklandı. Ulusoy'a Asistan VAR’da ise Serkan Tokat eşlik edecek

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (GALATASARAY-KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Galatasaray-Konyaspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.