Nobre, 5. kez Süper Lig sevinci yaşamak istiyor

TFF 1. Lig Play-Off yarı finalinde İstanbulspor’la karşılaşacak Altay’ın yardımcı antrenörü Mert Nobre, "İnşallah geçen sene Hatayspor’la şampiyon olduktan sonra bu sene de Altay’da şampiyon olacağım" dedi.

Nobre, 5. kez Süper Lig sevinci yaşamak istiyor

TFF 1. Lig’de normal sezonun bitimine 2 hafta kala Altay’ın başına geçen Mustafa Denizli’nin yardımcılığını üstlenen Mert Nobre, Play-Off’ta bir kez daha Süper Lig’e çıkma sevinci yaşamayı hedefliyor.

Mert Nobre, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi ve tecrübeli bir takım olduklarını ancak Play-Off’ta sadece bunların yeterli olmadığını, futbol şansının da yanlarında olması gerektiğini söyledi.

Yapılacak bir hatanın her şeyi değiştirebileceğini belirten Nobre, "İstanbulspor, iyi bir takım. Aşağı yukarı 3-4 senedir aynı sistemle mücadele ediyor. Son 2 sezonda aynı oyuncular var, sadece 1-2 oyuncu farklı ama ben inanıyorum biz takım olarak tam hazırız" diye konuştu.

,Nobre, futbolculuğu döneminde 3 kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdiğini, Hatayspor’da da Mehmet Altıparmak’ın yardımcılığını yaptığını hatırlatarak, "İnşallah geçen sene Hatayspor’la şampiyon olduktan sonra bu sene de Altay’da şampiyon olacağım" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.