Palut, Galatasaray için stratejiler geliştiriyor

Süper Lig’in 7. Haftasına lider giren Konyaspor'un tecrübeli çalıştırıcı İlhan Palut, bugün gerçekleştirilen antrenmanda oyuncularını yönlendirmenin yanı yardımcılarıyla birlikte stratejiler üzerine çalıştı.

Palut, Galatasaray için stratejiler geliştiriyor

Süper Lig’in 7. Haftasına lider giren Konyaspor, Cuma akşamı oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Yeşil Beyazlı ekibin teknik direktörü İlhan Palut, bugün gerçekleştirilen antrenmanda oyuncularını yönlendirmenin yanı sıra

Konyaspor, Süper Lig 7. hafta maçında Cuma günü Galatasaray ile saat 20.00'da karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ile başladı. Taktik çalışması ile devam eden antrenman, rondo oyun ile sona erdi.

konyaspor-antrenman.jpg

Hatayspor galibiyetiyle zirveye yerleşen Konyaspor, Cuma günü konuk olacağı Galatasaray engelini de geçerek zirvedeki yerini korumak ve Milli araya moralli girmek amacında.

Yeşil Beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut, son 4 haftada 10 puan toplayıp zirve yarışına ortak olan Galatasaray ile Cuma akşamı oynayacakları Galatasaray maçı analizlerini ayrıntı bir şekilde yapıyor.

Palut, kadrosuna bir çok yıldızı dahil eden Sarı kırmızılı ekipten puan ya da puanlar alabilmenin hesaplarını yaparken, yardımcı antrenörleriyle de sık sık istişare ediyor.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.