Profesyonel lige yükselen Konya takımında istifa kaçınılmaz oldu

Nesine 3. Lig’e yükselen 1922 Akşehirspor’da, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Ahmet Nuri Köksal, yasal zorunluluk nedeniyle kulüpteki görevinden istifa etti. Köksal, “Zorunlu Veda” başlıklı açıklamasında kulübe desteğin süreceğini belirtti.

Profesyonel lige yükselen Konya takımında istifa kaçınılmaz oldu

Geçtiğimiz günlerde play-off finalinde uzatmalarda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek Nesine 3. Lig’e yükselen 1922 Akşehirspor’da önemli bir gelişme yaşandı. Kırmızı-beyazlı kulüpte, mevzuat gereği başkanlık değişimi zorunlu hale geldi.

Akşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda 1922 Akşehirspor Kulüp Başkanı olan Ahmet Nuri Köksal, 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu kapsamında görevinden istifa etti.

Sosyal medya hesabından “Zorunlu Veda” başlığıyla açıklama yapan Köksal, belediye başkanlarının profesyonel kulüp yönetiminde yer alamadığına dikkat çekti.

profesyonel-lige-yukselen-konya-takiminda-istifa-kacinilmaz-oldu

Açıklamasında sürecin tamamen yasal zorunluluklardan kaynaklandığını vurgulayan Köksal, belediyenin tesis, otobüs ve personel desteğinin devam edeceğini ifade etti. Yeni yönetim için de çağrıda bulunan Köksal, kulübün daha büyük başarılara ulaşması temennisinde bulundu.

Köksal ayrıca açıklamasında, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlara teşekkür ederek kulüp camiasına veda etti.

İlgili Haberler
 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.