Altın 6495.18
BIST 12433.5
Dolar 44.3489
Euro 51.3612
Sterlin 59.3752

Sakatlığı bulunan Konyasporlu Kramer’den fedakarlık mesajı

Konyaspor’un Sloven golcüsü Blaz Kramer, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada menisküs problemine rağmen sahada olduğunu söyledi. Attığı golle takımına puan kazandıran Kramer, “Bu beni durdurmaz” dedi.

Sakatlığı bulunan Konyasporlu Kramer’den fedakarlık mesajı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Konyaspor, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlıların ikinci golünü kaydeden isim ise Sloven forvet Blaz Kramer oldu.

Mücadelenin 79. dakikasında Deniz Türüç’ün ortasında savunmadan seken topu iyi takip eden Kramer, kale önünde yaptığı dokunuşla skoru 2-2’ye getirdi ve takımına kritik bir puan kazandırdı.

sakatligi-bulunan-konyasporlu-kramerden-fedakarlik-mesaji

“KATKI SAĞLAMAK BENİ MUTLU ETTİ”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kramer, kazanılan puanın önemine vurgu yaparak, “Çok çok önemli bir puan kazandık. Oyuna sonradan girmek hocamızın kararı ve buna her zaman saygı duyuyorum. Oyuna girdikten sonra gol atıp katkı sağlamak beni mutlu etti. Skoru değiştirecek gollerden birini attığım için mutluyum” ifadelerini kullandı.

sakatligi-bulunan-konyasporlu-kramerden-fedakarlik-mesaji

SAKATLIĞINA RAĞMEN SAHADA

Sakatlık durumuna da değinen tecrübeli oyuncu, dizinde menisküs problemi bulunduğunu ancak buna rağmen oynamaya devam ettiğini belirtti. Kramer, “Yüzde yüz değilim. Dizimde menisküs problemi var. Ama bu beni asla durdurmaz. Takımıma elimden geldiğince yardımcı olmak için buradayım. Her zaman oynamaya hazırım. Takımımız istediğimiz noktaya geldiğinde, sağlığımla ilgili durumu yönetimimiz ve hocamızla konuşabiliriz” dedi.

sakatligi-bulunan-konyasporlu-kramerden-fedakarlik-mesaji

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.