Selçuklu Belediyespor’dan tekvandoda 2 madalya

Selçuklu Belediyesporlu tekvandocular Ayşe Sena Aytürk ile Şerife Ilgaz, Isparta’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

Selçuklu Belediyespor’dan tekvandoda 2 madalya

Kulüpler Türkiye Şampiyonası 15-18 Aralık tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonunda düzenlendi.

53 farklı ilden 609 kulüp ve 3952 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü, iki kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Kadınlar +73 kiloda mücadele eden Ayşe Sena Aytürk ile 46 kiloda mücadele eden Şerife Ilgaz üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN AYTÜRK VE ILGAZ’A TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Türkiye Kulüpler Şampiyonası’ndan madalya ile dönen sporcuları tebrik etti.

Başkan Pekyatırmacı, “Kulüpler Türkiye Şampiyonasında mücadele eden kadın tekvando takımı sporcularımızı ve madalya kazanan sporcularımız Ayşe Sena Aytürk ve Şerife Ilgaz’ı tebrik ediyorum. İnşallah uluslararası müsabakalarda da ülkemiz adına mücadele ederek madalya kazanacaklarına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.