Son Dakika: Konyaspor İlhan Palut ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı

Son Dakika Haberi! İsmail Kartal ile yollarını ayıran Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile anlaştı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşen imza töreninde Palut, kendisini 1 buçuk yıllığına yeşil beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Son Dakika: Konyaspor İlhan Palut ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı

Konyaspor, Beşiktaş ile karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde yeni hocasını buldu. İsmail Kartal ile yollarını ayıran Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile anlaştı.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine Genel Sayman Uğur Öncan ve Teknik Direktör İlhan Palut katıldı.

Palut'un ekibinde Ersan Parlatan, Osman Demir, Bekir Arpacı, Çağatay Turan, Erkan Akkoç Hacı Çetin görev alacak. 
 

konyaspor-ilhan-palut-ile-1-bucuk-yillik-sozlesme-imzaladi.jpeg

Palut, imza sonrasında yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu ve kazanma odaklı bir Konyaspor izletmek istediklerini söyledi.

Palut açıklamasında şunları kaydetti:

“Konyaspor camiasına hayırlı olsun. Gerçekten çok mutluyum. Konyaspor büyük bir camia, geçmişi başarılarla dolu bir camia... Son zamanlarda istenmeyen bir durum var Konyaspor'da, bahsetmiş olduğum başarılı günlerine döndürmek için ekibimle beraber bütün mücadelemi vereceğim. Heyecanlıyım, inşallah hayırlı uğurlu olur. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyorum. Kupa elbette çok önemli. Konyaspor camiası ve Konya şehri bir kupa kazanmanın ne olduğunu biliyor. Bu hazzı biliyor. Ligdeki durumumuz bugün itibariyle kritikte olsa kupa mücadelesini daha önemsiz görmek gibi bir lüksümüz yok. Perşembe günü de Beşiktaş karşısında yarı finale çıkmak için bütün mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Bu benim için de önemli çünkü göreve yeni başladım. Konyaspor camiasındaki ilk maçım olacak ve bundan başarıyla ayrılmak istiyorum. Konyaspor ligde düşünmediği durumda olduğu için buradan çabucak uzaklaşmamız gerekiyor. Denizlispor maçı da bunun için bir fırsat. Çok ilerlere bakmaya gerek yok, önümüzdeki iki maçla beraber iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımın enerjisini, sinerjisini artırmak istiyoruz. Kazanma odaklı oynayan bir Konyaspor izletmek istiyoruz. Bugünden itibaren bunun için çalışmalarımıza başlayacağız.”

konyaspor-ilhan-palut-ile-1-bucuk-yillik-sozlesme-imzaladi-001.jpeg

İLHAN PALUT KİMDİR?

İlhan Palut, 12 Kasım 1976 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Hatayspor'da başlayan İlhan Palut, 2004'de ara transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu.

2006 yılında tekrar memleketinin takımı Hatayspor'a dönen İlhan Palut, 2007'de Çorumspor'a transfer oldu. Oyuncu olarak aktif futbol kariyerini ise 2009'da tekrar transfer olduğu Hatayspor'da sonlandırdı.

Oyunculuktan sonra Kırıkhanspor'da antrenör olarak görev alan İlhan Palut, 2012'de Hatayspor'un alt yapısında antrenör oldu.

Bir dönem Ümraniyespor'da da antrenör olarak görev alan Palut, Hatayspor'da 2016'da sportif direktör, 1 Şubat 2017'den itibaren ise teknik direktör olarak görev yapmaya başlamıştı.

İlhan Palut, en son Göztepe’yi çalıştırmıştı.

konyaspor-ilhan-palut-ile-1-bucuk-yillik-sozlesme-imzaladi-002.jpeg

konyaspor-ilhan-palut-ile-1-bucuk-yillik-sozlesme-imzaladi-003.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.