Altın 7044.97
BIST 12433.5
Dolar 43.7345
Euro 51.9155
Sterlin 59.4599

Stefanescu ilk golünü attı Konyaspor farka koştu

Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Grazer 1902’yi 5-0 mağlup eden Konyaspor’da yeni transfer Marius Stefanescu siftah yaptı. Yeşil-beyazlılar kampı moralli tamamladı.

Stefanescu ilk golünü attı Konyaspor farka koştu

Konyaspor, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Avusturya ekibi Grazer 1902 ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip sahadan 5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılarak kamp dönemini tamamladı.

Mücadelede Konyaspor’un gollerini 1. dakikada Ufuk Akyol, 47. dakikada Melih Bostan, 56. dakikada Morten Bjorlo, 61. dakikada Marius Stefanescu ve 73. dakikada Tunahan Taşçı kaydetti.

Özellikle ikinci yarıda etkili bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesi umut verdi. Konyaspor formasıyla ilk golünü atarak skor katkısı sağlayan Marius Stefanescu, taraftarları heyecanlandırdı.

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.