Süper Lig'in en hazırı Konyaspor

Avrupa’da ve Türkiye’de başarılı bir sezon geçirmek isteyen Konyaspor, yeni sezon planlaması ve yaptığı transfer hamleleriyle rakiplerine önemli fark atarak dikkatleri çekti.

Süper Lig'in en hazırı Konyaspor

Konyaspor'da transfer harekatı tam gaz sürüyor. Yeni sezona İlhan Palut ile güzel bir başlangıç yapmak isteyen yeşil-beyazlılar şu ana kadar 9 isimle anlaşma imzalarken 8 isimle de yollarını ayırdı.

Avrupa’da ve Türkiye’de başarılı bir sezon geçirmek isteyen Konyaspor, yeni sezon planlaması ve yaptığı transfer hamleleriyle de rakiplerine önemli fark atarak dikkatleri çekti.

konyaspor.jpg

Yeşil-beyazlılar sezonun sona ermesiyle Eray Birnican, Erten Ersu, Marin Anicic, Alberk Koç, Abdülkerim Bardakçı, Musa Çağıran, Necj Skubic ve Ahmet Hassan ile yollarını ayırırken , Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Bruno Paz, Domagoj Pavicic, Yasir Subaşı, Robert Muric, Erhan Erentürk,  Kahraman Demirtaş ve Muhammet Demir’i kadrosuna katarak transfer döneminin flaş takımlarından birisi oldu.

Abdülkerim Bardakcı’yı 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gönderen Konyaspor, sadece Robert  Muric’e bonservis bedeli ödedi.

2.jpg

Öte yandan Konyaspor, 21 Temmuz’da UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme maçına kadar stoper ve forvet hattına düşünülen oyuncuları da kadrosuna katarak hazır olmak istiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.